Reviews

 • © Dee Verwaetermeulen
  Onze zeiltrip rond de Griekse eilanden was geweldig, Kap'tein! Volgende keer zal ik écht braaf zijn. En wil ik ook eens aan het stuurwiel staan (al was het maar voor ne foto). Wat ik heel leuk vond, was de hernieuwde kennismaking met het zeilen (30 jaar geleden bij mij en altijd op oude zeilschepen) én je vakmanschap, dat mij je blindelings deed vertrouwen (wat altijd handig is bij 6 à 7 beaufort).
  Dee Verwaetermeulen - 2017 Griekenland
 • I had two great sailing experiences with Lars, he's a skilled captain and good companion!
  Jeroen Van Raemdonck - 2013 Zeeland & 2015 Amsterdam
 • © Dee Verwaetermeulen
  Ik ging mee op zeiltrip in Kroatië en op Catamarantocht op de Griekse wateren en droom ondertussen van een nieuw avontuur onder leiding van kapitein Lars. Zijn ervaring en kennis van het zeilen en varen heeft hij ondertussen zeker bewezen. Bovendien is hij een zalige persoonlijkheid aan boord, altijd goedgemutst en met een brede glimlach zichtbaar genietend van elk mooi moment. Het is een ervaring die ik aan iedereen kan aanbevelen, zelfs voor wie totaal geen zeilervaring heeft zoals bij mij aanvankelijk het geval was.
  Ilse Vanbets - 2016 Kroatië & 2017 Griekenland
 • © Bart Nelis
  Lars is een kapitein die vertrouwen inboezemt door zijn toewijding en kennis van zaken, en die tegelijk vertrouwen geeft, aan elk individu aan boord. Op een organische manier komt ieders talent tot z'n recht, en komt er een kracht tot stand die alle stormen trotseert. Lars weet er een echte 'experience' van te maken, een way of life. Konden we de rest van ons leven maar de wereld rondzeilen!
  Monica Van Vlierberghe - 2015 Noordzee & 2016 Kroatië & 2017 Zeeland
 • © Dee Verwaetermeulen
  Ik kan iedereen een zeiltocht met kapitein Lars op zijn comfortabel jacht warm aanbevelen. Lars gaat in alle omstandigheden verantwoordelijk om met de veiligheid van boot en bemanning, en zorgt bovendien met veel gevoel voor humor voor een opperbeste sfeer aan boord. Deze combinatie van een ervaren kapitein en een vriendelijke groepsleider, staat garant voor heerlijke zeilavonturen, om nooit te vergeten.
  Koen Thomas - 2015 Amsterdam & 2016 Noordzee
 • Heel fijne tijd gehad op de zeilboot! Zeker een aanrader!
  Katrijn - 2015 Noordzee
 • © Bart Nelis
  I have sailed with him several times in the North Sea, along the Belgian coastline, and it was always a pleasant experience, regardless of the weather. Lars is an experienced skipper, but also a nice guy, wearing this lovely combination of professionalism and quiet happiness when he is on a boat. Calm and easy-going, he seems to be capable to accommodate diverse crewmembers with different characters and interests. I'd say you can trust this man.
  Mantas Zurba - 2014-2016 North Sea
 • © Dee Verwaetermeulen
  Great experience! Captain Lars organised a memorable journey. He's a professional and safety is a must. Everything is under control, except the weather :-). He's flexible and above all wants you to participate and enjoy. The crew can taste different tasks and new practices. In other words: Sea, Sun and Fun.
  Laurent Leyssens - 2017 Greece
 • © Dee Verwaetermeulen
  Lars has been sailing for most of his life and is a great host! Highly recommended for fun times and safe trips. If been sailing with him multiple times and it always turned out to be an unforgettable experience!
  Manu Frederickx - 2014 North Sea & 2015 Amsterdam
 • Ervaren schipper en zalige mensenvriend. Good times!
  Bart Geets - 2015-2017 North Sea & Zeeland